Vos HRM Consultancy

Organisatie-advies

Vos HRM Consultancy raakt graag met u in gesprek hoe we de effectiviteit van úw organisatie kunnen vergroten. Mijn aanpak kenmerkt zich door maatwerk, resultaatgerichtheid en enthousiasme. Per definitie probeer ik de verwachtingen van de klant te overtreffen. Ik doe dit aan de hand van een objectief, praktisch en deskundig en aansprekend maatwerk-advies – geen organisatie is immers gelijk - en concrete ondersteuning bij de ontwikkeling van uw HRM-strategie. In overleg met u bepalen we de gewenste doorlooptijd, doelstelling en het beoogde doel van de opdracht.

 

  

Daarbij wordt een drie-stappenplan gehanteerd:

 

Stap 1. Organisatie- en omgevingsanalyse (“ist”-situatie). Uitgaande van uw specifieke vraag starten we met een snelle, gestructureerde analyse.

Stap 2. Formulering HRM-doelstellingen, -strategie en –beleid (“soll”-situatie). Op basis van de input uit stap 1 wordt in nauwe samenwerking met u de gewenste situatie beschreven.

Stap 3. Concretisering gewenst geïntegreerd HRM-beleid naar uit te voeren activiteiten. Deze stap vormt het hart van het uitgebrachte persoonlijke, transparante en eerlijke advies. Desgewenst sta ik u ook bij bij de succesvolle implementatie van het gewenste HRM-beleid..